Kraamcadeau geven?

Een origineel kraamcadeau vinden is altijd een enorme opgave, er zijn zoveel soorten kraamcadeaus om uit te kiezen en het is lastig om iemand écht te verrassen. De kersverse vader en moeder zitten na de zwangerschap en geboorte op een roze wolk en hebben wallen tot op hun knieën van alle slapeloze nachten. De meeste gasten verrassen daarom ook met functionele cadeaus om de nieuwe ouders op diverse fronten wat te ontlasten. Een voedingskussen bijvoorbeeld is een kraamcadeau dat erg handig kan zijn voor de moeder. Zo’n kussen is onmisbaar in een huishouden met een piepjonge baby. Je kan hier je kleintje opleggen om deze te ondersteunen wanneer je als moeder bijvoorbeeld borstvoeding geeft, of als je je kindje een flesje geeft. Op deze manier kan de baby wat comfortabeler liggen en is er een kleinere kans op eventuele pijnklachten doordat gewrichten of wervels verkeerd liggen. Dit type cadeaus zijn natuurlijk erg handig, maar niet heel chique. Verras tijdens een babyshower de kersverse ouders met een ander bijzonder geschenk; een gepersonaliseerd kraamcadeau. Dit soort cadeaus zijn erg creatief en lastig om te bedenken, maar als de ontvanger dit cadeautje ziet als het cadeaupapier er vanaf is, dan zie je hoe blij iemand kan zijn met zoiets eenvoudigs. Zeker als je net een kleintje hebt gekregen! Maar, wat voor cadeau voldoet precies aan deze eisen? Dat is simpel: een geboortetegel!

Het perfecte kraamcadeau

Een geboortetegel: het ultieme kraamcadeau!

Een geboortetegel is een een fenomenaal kraamcadeau. Zo’n tegel wordt speciaal voor jou als klant gemaakt en jij kan zelf aangeven wat voor design jij wil. De tegel is met de hand gemaakt en helemaal gepersonaliseerd aan jouw eisen, wensen en verwachtingen. Zo weet je zeker dat een kwalitatief goed product in je handen gedrukt krijgt. Je moet het natuurlijk online bestellen, en dan weet je niet van tevoren hoe het precies eruit komt te zien. Gelukkig is al het werk van geboorteplaatje.nl van uitzonderlijke goede kwaliteit, dus je hoeft als potentiële klant niet bang te zijn voor een slecht cadeau dat binnen een mum van tijd uit elkaar valt! Ideaal voor iedere kinderkamer.

De website geboorteplaatje.nl: jouw redder in nood voor originele kraamcadeaus

Op de website geboorteplaatje.nl kan je met een klik op de knop je eigen geboortetegel samenstellen. Je kan aangeven wat voor houder je wilt, van wat voor materiaal, en je kan je eigen foto uploaden die dan in het glas wordt afgedrukt. Daarnaast kan je nog meer informatie in het glas laten afdrukken, zoals de naam van de kleine spruit, zijn of haar geboortedatum, het geboortegewicht, en zijn of haar lengte. Het is dus eigenlijk een interactief geboortekaartje. Helemaal van deze tijd dus, het is echt een modern geboortekaartje! Alle mensen die over de vloer komen als kraamvisite, zullen hun ogen niet kunnen geloven, zo’n origineel geboortekaartje hebben ze nog nooit gezien. Daarnaast staat de geboortetegel ook nog eens prachtig in het interieur, omdat het heel stijlvol en subtiel is vormgegeven. De houder is van zacht hout gemaakt en daarnaast kan ook nog een klein bosje bloemen worden geplaatst op de houder naast de geboortetegel, zodat alles net wat frisser en vrolijker oogt. Zo heb je niet alleen een heel leuk aandenken aan je kind, maar ook een originele en creatieve woonaccessoire die je niet zomaar kant-en-klaar in de winkel kan kopen.

Kraamcadeau Pakket Samenstellen

Geen zin om een geboorteplaatje te geven? Je kan een bijzonder geschenk maken en een kraamcadeau pakket samenstellen uit een gigantisch assortiment met producten. Deze box met producten is geschikt voor zowel meisjes als jongens! Het samenstellen van een leuk kraamcadeau pakket is een prachtige manier om de aanstaande ouders te verwelkomen en hen te feliciteren met de komst van hun kleine wonder. In deze gids ontdek je hoe je een doordacht en praktisch kraamcadeau pakket kunt samenstellen dat zowel nuttig als hartverwarmend is.

Luiers als kraamcadeau

Stap 1: Basisbenodigdheden

Begin met de essentiële benodigdheden die elke ouder nodig heeft voor de verzorging van hun pasgeborene.

Luiers

Een voorraad luiers is altijd welkom. Kies voor verschillende maten om de ouders voor te bereiden op de groei van hun baby.

Babydoekjes

Onmisbaar voor snelle en gemakkelijke verschoningen. Ga voor een milde variant zonder alcohol.

Rompertjes

Een set schattige rompertjes in verschillende maten. Kies zachte kleuren of voeg wat vrolijke prints toe.

Babydekentjes

Zachte dekentjes om de newborn warm te houden. Ga voor ademende materialen zoals katoen.

Stap 2: Kleding en Accessoires

Voeg wat stijlvolle kleding en handige accessoires toe aan het pakket.

Babykledingset

Een schattig outfitje voor de kleine spruit. Denk aan een schattig rompertje met bijpassende broek en muts.

Babysokjes

Houd de kleine teentjes van de newborn warm met schattige sokjes. Kies voor zachte materialen zoals katoen.

Knuffel

Een zachte knuffelvriend voor de baby. Kies een knuffel met een liefdevol karakter die niet zal misstaan in een babykamer.

Slaapzak

Een goede slaapzak is onmisbaar voor zowel jongens als meisjes. Mama en papa houden de baby heerlijk warm met een slaapzak.

Stap 3: Verzorgingsproducten

Vul het kraamcadeau pakket aan met verzorgingsproducten die de ouders zullen waarderen.

Babyshampoo en -zeep

Milde en natuurlijke babyshampoo en -zeep voor zachte huidverzorging.

Luierzalf

Een goede luierzalf om rode billetjes te voorkomen is altijd een goed kraamcadeau. Kies voor een product zonder schadelijke chemicaliën.

Babyolie

Een hydraterende babyolie voor een ontspannende massage. Ideaal voor het creëren van een rustgevend bedritueel.

Stap 4: Extraatjes voor de Ouders

Vergeet niet om je liefde te uitten voor de kersverse papa en mama zelf. Verras ze met diverse producten:

Thee of Koffie

Een pakket van hoogwaardige thee of koffie voor de nodige energie tijdens de lange nachten.

Verwenproducten

Verwen de ouders met enkele kraamcadeau verwenproducten, zoals een luxe handcrème of een ontspannende geurkaars.

Fotolijstje

Een mooi fotolijstje voor het vastleggen van de eerste momenten van de baby. Denk aan een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam van Geboorteplaatje.nl!

Stap 5: Persoonlijke Touch

Voeg een persoonlijke noot toe aan het kraamcadeau pakket, zo maak je pas echt een bijzonder kraamcadeau.

Handgeschreven Kaart

Schrijf een warme felicitatie op een handgeschreven kaart. Laat de ouders weten hoe blij je voor hen bent.

Aanvullende Persoonlijke Cadeautjes

Voeg eventueel nog wat persoonlijke cadeautjes toe, zoals een zelfgemaakt item of een boek met een speciale betekenis.

Met deze gids heb je alle ingrediënten voor een leuk kraamcadeau pakket. Onthoud dat het de gedachte en zorg die je erin steekt zijn die dit cadeau echt bijzonder maken. Veel plezier met het samenstellen en geven van dit prachtige geschenk aan de nieuwe ouders!

Veelgestelde vragen over kraamcadeau's

Wat is een origineel kraamcadeau?

Ik vind een persoonlijk kraamcadeau het leukste. Denk aan iets met een naam of foto erop. Je kan dit zelfs combineren met een praktisch cadeau. Denk aan een rompertje of een handdoek met een naam van de baby erop.

Wat is leuk om te geven als kraamcadeau?

Er zijn legio producten om te geven aan kersverse ouders, van speelgoed tot kleding. Kies wat het beste past bij de ouders.

Welke cadeaus in kraammand?

Een kraammand moet praktisch zijn! Maak dus een mooie mix van verzorgingsproducten, kleding en handige accessoires.

Wie geeft kraammand?

Een kraammand is het leukste om met een aantal mensen te geven. Opa en oma, de vriendengroep of alle broers en zussen. Maak in ieder geval een goede afspraak wie wat geeft zodat mensen niet allemaal hetzelfde geven.