Een creatief kraamcadeau? Geef een luxe geboorteplaatje!

Een geschikt kraamcadeau vinden is altijd een enorme opgave. De kersverse vader en moeder zitten vaak op een roze wolk en hebben wallen tot op hun knieën van alle slapeloze nachten. De meeste gasten geven daarom ook functionele cadeaus om de nieuwe ouders op diverse fronten wat te ontlasten. Een voedingskussen bijvoorbeeld is een kraamcadeau dat erg handig kan zijn voor de moeder. Zo’n kussen is onmisbaar in een huishouden met een piepjonge baby. Je kan hier je baby opleggen om deze te ondersteunen wanneer je als moeder bijvoorbeeld borstvoeding geeft, of als je je kindje een flesje geeft. Op deze manier kan de baby wat comfortabeler liggen en is er een kleinere kans op eventuele pijnklachten doordat gewrichten of wervels verkeerd liggen. Dit type cadeaus zijn natuurlijk erg handig, maar niet heel chique. Een ander soort geschenk is een uniek, gepersonaliseerd cadeau. Dit soort cadeaus zijn erg creatief en lastig om te bedenken, maar als je deze gift ziet als je het cadeaupapier er vanaf scheurt, dan gaan je ogen pas echt glimmen. Zeker als je net ouders bent geworden van een wolk van een baby! Maar, wat voor cadeau voldoet precies aan deze eisen? Dat is simpel: een geboortetegel!

Een geboortetegel: het ultieme kraamcadeau!

Een geboortetegel is een een fenomenaal kraamcadeau. Zo’n tegel wordt speciaal voor jou als klant gemaakt en jij kan zelf aangeven wat voor design jij wil. De tegel is met de hand gemaakt en helemaal gepersonaliseerd aan jouw eisen, wensen en verwachtingen. Zo weet je zeker dat een kwalitatief goed product in je handen gedrukt krijgt. Je moet het natuurlijk online bestellen, en dan weet je niet van tevoren hoe het precies eruit komt te zien. Gelukkig is al het werk van geboorteplaatje.nl van uitzonderlijke goede kwaliteit, dus je hoeft als potentiële klant niet bang te zijn voor een slecht cadeau dat binnen een mum van tijd uit elkaar valt!

De website geboorteplaatje.nl: jouw redder in nood voor een kraamcadeau

Op de website geboorteplaatje.nl kan je met een klik op de knop je eigen geboortetegel samenstellen. Je kan aangeven wat voor houder je wilt, van wat voor materiaal, en je kan je eigen foto uploaden die dan in het glas wordt afgedrukt. Daarnaast kan je nog meer informatie in het glas laten afdrukken, zoals de naam van de kleine spruit, zijn of haar geboortedatum, het geboortegewicht, en zijn of haar lengte. Het is dus eigenlijk een interactief geboortekaartje. Helemaal van deze tijd dus, het is echt een modern geboortekaartje! Alle mensen die over de vloer komen als kraamvisite, zullen hun ogen niet kunnen geloven, zo’n origineel geboortekaartje hebben ze nog nooit gezien. Daarnaast staat de geboortetegel ook nog eens prachtig in het interieur, omdat het heel stijlvol en subtiel is vormgegeven. De houder is van zacht hout gemaakt en daarnaast kan ook nog een klein bosje bloemen worden geplaatst op de houder naast de geboortetegel, zodat alles net wat frisser en vrolijker oogt. Zo heb je niet alleen een heel leuk aandenken aan je kind, maar ook een originele en creatieve woonaccessoire die je niet zomaar kant-en-klaar in de winkel kan kopen.

En, wanneer ga jij een perfect geschenk op geboorteplaatje.nl bestellen? Degene die je gaat verrassen met dit onwijs gave cadeau, zal totaal perplex staan. Dit cadeau tovert ongetwijfeld een lach op het gezicht van de ouders van de baby, en deze lach zal gedurende het kraambezoek niet meer van het gezicht van de ouders verdwijnen. Hun ogen zullen gaan stralen wanneer ze hun parel van een kind op deze tegel te zien worden afgebeeld. De geboortetegel krijgt een speciaal plekje in de woonkamer, zodat iedereen die op visite komt dit prachtig beeld kan bewonderen. Een uniek cadeau waar de ouders van de baby je eeuwig dankbaar voor zullen zijn!