Gorilla Wear review

Hierbij wil ik graag mijn ervaring met de website van Gorillawear geven. Ik zal heel even over de website van Gorillawear hebben. De website van Gorillawear is om te beginnen heel makkelijk en heel erg gebruiksvriendelijk. Je kunt er heel makkelijk producten op vinden met de zoekfunctie. Het menu op de website spreek voor zich. Je kunt op de website ook een verlanglijstje invullen. Ik vind dit heel erg handig. Er is ook een gedeelte met koopjes. Dus mocht je nog op zoek zijn naar andere leuke aanbiedingen dan kun je hier even een kijkje nemen. De prijzen van de producten op de website zijn ook erg redelijk. De klantenservice is ook goed bereikbaar.

Ik wil in ieder geval graag mijn review geven over de Akron rugtas van Gorillawear. Het ontwerp van de rugtas is aantrekkelijk. De tas heeft een zwarte kleur. De rugtas is een heel erg leuk en voelt stevig aan. De tas heeft padded schouderstraps. Dit zorgt ervoor het de rugtas niet zwaar aanvoelt en dat is heel erg prettig. Je kunt deze rugtas dus gerust over jouw rug dragen.

Je kunt de schouderstraps ook verstellen. Dus dat is heel erg handig. Je kunt de straps dus altijd naar jouw smaak verstellen. Er zijn ook draaghandels aan de bovenkant en zijkant van de rugtas. Je kunt er dus voor kiezen om de tas op jouw rug te dragen, maar je kunt er ook voor kiezen om de draaghendels te gebruiken aan de bovenkant of zijkant. De draaghendels zijn stevig, dus je hoeft niet bang te zijn om de rugtas aan een draaghendel vast te houden.

De rugtas heeft een rits aan de zijkant. De ritsen zijn van goede kwaliteit. Het zijn geen ritsen die snel kapot gaan of snel vast blijven zitten. De rugtas is niet allen handig, maar staat ook erg stoer. Op de website van Gorillawear kun je de tas trouwens gedetailleerd bekijken. Je kan inzoomen op de foto’s van de tas dat is erg handig. Er zijn ook een aantal grote vakken. Je kunt in de vakken goed jouw spullen kwijt. Met deze rugtas heb je veel opbergruimte. Dat vind ik echt een pluspunt. De meeste rugtassen die te koopt zijn hebben niet zoveel vakken. Deze rugtas heeft het wel. Dus deze rugtas is een aanwinst. Er is ook ruimte om oordopjes in op te bergen. Ik vind dat ook heel erg handig. Er is ook ruimte om een telefoon veilig op te bergen in de rugtas. Eventueel kun je ook gerust een tablet in de rugtas goed opbergen. Er is ruimte op pennen op te bergen in de rugtas. Er is ook ruimte om een laptop in de rugtas op te bergen. Dat is erg handig. Er is dus een laptop sleeve, waar een laptop veilig in opgeborgen kan worden. Deze tas is gewoon erg handig omdat je er van alles in kan bewaren als je deze tas meeneemt. Deze tas kun je voor diverse gelegenheden gebruiken.

Zelf vind ik dat je deze tas voor jongens en meisjes of dames en heren kan gebruiken. Het is een stoere tas. De tas is ook niet te groot of te klein. Naar mijn mening kun je de rugtas goed gebruiken om te gaan sporten. Aan de andere kant kun je de rugtas gerust als een schooltas gebruiken of om gewoon mee naar het werk te nemen. Het logo van Gorillawear zie je wel, maar is niet opvallend.

De rugtas was trouwens snel geleverd. De levering kan maximaal twee dagen in beslag nemen.Als je kiest voor een tas van Gorillawear zul je je daar geen spijt van krijgen. Ik denk zelf dat het ook leuk is om de rugtas cadeau te geven.